fbpx

The Beale Clinic

Commercial – New Build – Feasibility
This asymmetric, timber-framed, pavilion building is clad entirely in contemporary timber cladding to house a new chiropody clinic, treatment rooms and staff facilities.

 

 

The site location, on an existing, working farm, offers a scenic setting with the feeling of a retreat, where clients can relax without distractions.

The building was designed to be contemporary in style, whilst also adhereing to the character of the existing farm buildings.

Client: Private

Completion: 2018

Size: 150m2

Photographer: www.chunyuechiuphotography.com

Reach Us

Whether it's a general enquiry, or to book a free consultation, we are happy to hear from you.

9 Savill Road, Lindfield, West Sussex, RH16 2NY

info@buchanrumarchitects.co.uk

 

©BuchanRumArchitectsLtd

Company No: 11397798

Leave A Message

Your details will be held in accordance with our privacy policy. For more information, please see here.